Sunnebo dömd för hets mot folkgrupp

Publicerad 2004-09-03
När den kraftigt berusade Sunnebon nekades beställa mer öl på den lokala pizzerian i Hagfors ilsknade han till. Mannen slängde sin pizza i golvet och öste sedan i över en timme hotelser och rasistiska åsikter över de anställda. Det skriver Värmlands folkblad.
Nu döms mannen, som är i 40-årsåldern, till villkorlig dom och dagsböter för olaga hot, ofredande och hets mot folkgrupp.
Daniel Olsson

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA