Expo släpper ny bok om Sverigedemokraterna som avslöjar partiet från insidan.
© Expo

Sverigedemokraterna från insidan

Publicerad 2004-06-01

Lagom till EU-valet publicerar Expo boken Sverigedemokraterna från insidan. Boken bygger på tusentals sidor interna dokument, styrelseprotokoll, partistyrelsens e-post, vandelsförsäkringar, budgetförslag, bandinspelningar från hemliga interna krismöten och annat material.

Sedan drygt två månader tillbaka har redaktionen på Expo varit sysselsatta med att gräva i de enorma mängder av material som Expo tagit del av. Under en månads tid sållades det i materialet för att få in det på sin rätta plats och framför allt handlade det om att begränsa den del av materialet som skulle användas till boken. Att publicera allt hade varit en omöjlighet.

Arbetet med research och författandet av artiklarna gick rekordsnabbt. På en månads tid var en hel bok färdigställd. Därefter gick två veckor till faktakontroll, textkorrektur och layout. De senaste två veckorna har tryckeriet jobbat för att få boken klar för distribution.

Under tiden har Expo fått prioritera ned uppdateringen på expo.se. Från och med nu kan Expo återigen satsa på hemsidan.

Resultatet är nu klart. En bok om Sverigedemokraternas inre organisation är färdigställd och finns nu att beställa för 150 kronor + kostnad för postförskott och porto.

Beställ genom att maila [email protected]. Glöm inte att ange namn och giltig adress dit du vill få boken.
Expo

Verktyg:

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA