Tillslag mot Panzerfaust records

Publicerad 2004-12-08
En av ägarna bakom det amerikanska vit makt-skivbolaget Panzerfaust records har gripits för narkotikainnehav. Det meddelar nyhetsbyrån AP.
Ägaren, Anthony A Pierport, greps i sitt hem i South St. Paul i förra veckan där man påträffade en substans som misstänks vara kokain.
Panzerfaust records uppmärksammades nyligen när de tillsammans med nazistorganisationen National alliance delade ut hundratusen CD-skivor gratis till skolungdomar över hela USA. Projektet gick under namnet Project Schoolyard USA.
Daniel Olsson

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA