Åtta häktade för göteborgsmisshandeln

Publicerad 2005-04-18
I helgen häktades ytterligare två unga män för den grova misshandeln vid Stigbergstorget i Göteborg för två veckor sedan. De båda männen är i 17-årsåldern och nekade till brott under häktningsförhandlingen. Totalt sitter nu åtta personer häktade för inblandning i misshandeln. Ytterligare två unga män har suttit anhållna misstänkta för inblandning i misshandeln men är försatta på fri fot. Misstankarna mot de två kvarstår.
Daniel Olsson

Verktyg:

Efter granskning: Ekeroths närmaste medarbetare stängs av

Sverigedemokraterna stänger av Dick Abrahamsson, politisk sekreterare hos Kent Ekeroth. I Expos senaste nummer avslöjas att Abrahamsson tidigare arbetat för nazistiska och högerextrema medier. Hela Hälsingland har även uppmärksammat rysk propaganda på Abrahamssons Facebook.

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.