Åtta häktade för göteborgsmisshandeln

Publicerad 2005-04-18
I helgen häktades ytterligare två unga män för den grova misshandeln vid Stigbergstorget i Göteborg för två veckor sedan. De båda männen är i 17-årsåldern och nekade till brott under häktningsförhandlingen. Totalt sitter nu åtta personer häktade för inblandning i misshandeln. Ytterligare två unga män har suttit anhållna misstänkta för inblandning i misshandeln men är försatta på fri fot. Misstankarna mot de två kvarstår.
Daniel Olsson

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA