Lokalt främlingsfientligt program i Landskrona

Publicerad 2005-02-28

Välfärden kan inte existera på grund av invandringspolitiken, hävdar Landskronas Sverigedemokrater i sitt nya lokalpolitiska program.

Sverigedemokraterna har fyra platser i kommunfullmäktige i Landskrona. Nu har partiet presenterat ett lokalpolitiskt program, där invandrare målas ut som gäng som terroriserar väluppfostrade svenskar.

I det lokala programmet kan man bland annat läsa att invandrarna är roten till välfärdssamhällets sammanbrott.

”Välfärdens kännetecken, såsom jämlikhet, rättvisa och omsorg om varandra, existera [sic] inte längre på grund av bl.a.: Invandringspolitiken.”

- Det där är bullshit. Det behövs arbetskraftsinvandring när många pensionerar sig, kommenterar fullmäktigeledamoten Marie Nielsen (s).

Tord Lindblom är ordförande i Sverigedemokraterna i Landskrona. Han menar att Landskrona har problem med invandrare som begår brott.

- Vi måste göra som i Danmark, med Dansk Folkeparti. Där har de kontroll, säger Thord Lindblom till Expo.

- Dansk Folkeparti ser invandrare som parasiter. Alla måste ha samma medborgerliga rättigheter, trots utseende och namn. Det har man inte i Danmark, säger Marie Nielsen (s).


Inti Chavez Perez
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA