Lokalt främlingsfientligt program i Landskrona

Publicerad 2005-02-28

Välfärden kan inte existera på grund av invandringspolitiken, hävdar Landskronas Sverigedemokrater i sitt nya lokalpolitiska program.

Sverigedemokraterna har fyra platser i kommunfullmäktige i Landskrona. Nu har partiet presenterat ett lokalpolitiskt program, där invandrare målas ut som gäng som terroriserar väluppfostrade svenskar.

I det lokala programmet kan man bland annat läsa att invandrarna är roten till välfärdssamhällets sammanbrott.

”Välfärdens kännetecken, såsom jämlikhet, rättvisa och omsorg om varandra, existera [sic] inte längre på grund av bl.a.: Invandringspolitiken.”

- Det där är bullshit. Det behövs arbetskraftsinvandring när många pensionerar sig, kommenterar fullmäktigeledamoten Marie Nielsen (s).

Tord Lindblom är ordförande i Sverigedemokraterna i Landskrona. Han menar att Landskrona har problem med invandrare som begår brott.

- Vi måste göra som i Danmark, med Dansk Folkeparti. Där har de kontroll, säger Thord Lindblom till Expo.

- Dansk Folkeparti ser invandrare som parasiter. Alla måste ha samma medborgerliga rättigheter, trots utseende och namn. Det har man inte i Danmark, säger Marie Nielsen (s).


Inti Chavez Perez
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA