Gratis tidning!

Publicerad 2006-09-21

Expo ger tillsammans med Expressen och bokförlaget Natur och Kultur ut en tidning om högerextrema grupper och den organiserade rasismen i Sverige.

Främlingsfientligheten breder ut sig i Sverige, inte minst efter årets val. Behovet av kunskap om de högerextrema grupperna är större än någonsin. Därför har Expo i samarbete med Expressen och bokförlaget Natur och Kultur gjort en specialtidning som på djupet granskar och belyser rasistiska och högerextrema strömningar.

Vill du ha TIDNINGEN? Du som är lärare eller skolledare kanske vill använda tidningen i undervisningen. Du kan beställa hela klass- eller skoluppsättningar av tidningen. Även föreningar, studiecirklar, företag och enskilda personer är välkomna att beställa.

GÖR SÅ HÄR: Mejla: [email protected] och fyll i beställningsformuläret som du då får.

Beställningen är helt kostnadsfri. Expressen står för tidningar, frakt- och portokostnader.
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA