Sverigedemokraternas valbudget störst

Publicerad 2006-05-05
Av de fyra småpartier som gör en seriös satsning för att få en riksdagsplats efter höstens val har Sverigedemokraterna den största valbudgeten, enligt TV4.

Enligt undersökningen har Sverigedemokraterna avlagt 7,5 miljoner kronor i valbudgeten och det är mer än vad vänsterpartiet lägger ned centralt och betydligt mer än partierna Junilistan, Sjukvårdspartiet och Feministiskt initiativ.

I beräkningen av Sverigedemokraternas budget ingår de lokala valfonderna. Pengarna kommer från det lokala mandatstödet, medlemsavgifter och gåvor. Sverigedemokraterna får även tillbaka utgifterna för valsedlar retroaktivt från valet 2002.
Daniel Olsson

Verktyg:

SD-politiker: Våldsuppmaningar är ett sundhetstecken

Kommunfullmäktigeledamoten Jenny Manners (SD) i Haninge skriver på Facebook att "det är ett sundhetstecken att att svenskar blir så pass förbannade att de uppmanar till 'våld'". Det avslöjar Inte rasist men.

Anton Lundin Pettersson var inte ensam om sina idéer

Kommentar Daniel Poohl. Han visste vad han gjorde. När Anton Lundin Pettersson klev in på skolan Kronan i Trollhättan förmiddagen den 22 oktober 2015 hade han planerat massakern i flera veckor.

IS hat mot shiamuslimer

Kommentar Bilan Osman. En tidig morgon den 11 oktober brinner en bönelokal för shiamuslimer på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Tidigt in på utredningen misstänkte polisen att branden var anlagd. Senare tar Islamiska staten på sig attacken. Men varför tar IS på sig ett dåd som organisationen förmodligen inte utfört?

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro