Bråk i SD-Örebro.

Publicerad 2007-11-07

Sverigedemokraten och landstingspolitikern David Kronlid säger till tidningen Nerikes Allehanda att hans partikollega, politiske sekreteraren Lars Flemström, handgripligen knuffat ut honom från deras gemensamma arbetsrum.

Sverigedemokraterna fick tre mandat i Örebros landsting, något som gav dem möjlighet att anställa ett oppositionsråd på halvtid, samt en politisk sekreterare. Sedan i somras har dessa haft samarbetssvårigheter. I en debattartikel som publicerades i Nerikes Allehanda i början av september anklagade Lars Flemström David Kronlid för att öppet motarbeta honom.

Nu har bråket blossat upp igen. I en intervju med samma tidning berättar David Kronlid hur Lars Flemström handgripligen knuffat ut honom från deras gemensamma arbetsrum. Något som i sin tur har tvingat Kronlind att jobba hemifrån.

Lars Flemström säger till Expo att upggifterna inte stämmer, men vill i övrigt inte lämna några kommentarer.
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA