Bråk i SD-Örebro.

Publicerad 2007-11-07

Sverigedemokraten och landstingspolitikern David Kronlid säger till tidningen Nerikes Allehanda att hans partikollega, politiske sekreteraren Lars Flemström, handgripligen knuffat ut honom från deras gemensamma arbetsrum.

Sverigedemokraterna fick tre mandat i Örebros landsting, något som gav dem möjlighet att anställa ett oppositionsråd på halvtid, samt en politisk sekreterare. Sedan i somras har dessa haft samarbetssvårigheter. I en debattartikel som publicerades i Nerikes Allehanda i början av september anklagade Lars Flemström David Kronlid för att öppet motarbeta honom.

Nu har bråket blossat upp igen. I en intervju med samma tidning berättar David Kronlid hur Lars Flemström handgripligen knuffat ut honom från deras gemensamma arbetsrum. Något som i sin tur har tvingat Kronlind att jobba hemifrån.

Lars Flemström säger till Expo att upggifterna inte stämmer, men vill i övrigt inte lämna några kommentarer.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA