Bråk i SD-Örebro.

Publicerad 2007-11-07

Sverigedemokraten och landstingspolitikern David Kronlid säger till tidningen Nerikes Allehanda att hans partikollega, politiske sekreteraren Lars Flemström, handgripligen knuffat ut honom från deras gemensamma arbetsrum.

Sverigedemokraterna fick tre mandat i Örebros landsting, något som gav dem möjlighet att anställa ett oppositionsråd på halvtid, samt en politisk sekreterare. Sedan i somras har dessa haft samarbetssvårigheter. I en debattartikel som publicerades i Nerikes Allehanda i början av september anklagade Lars Flemström David Kronlid för att öppet motarbeta honom.

Nu har bråket blossat upp igen. I en intervju med samma tidning berättar David Kronlid hur Lars Flemström handgripligen knuffat ut honom från deras gemensamma arbetsrum. Något som i sin tur har tvingat Kronlind att jobba hemifrån.

Lars Flemström säger till Expo att upggifterna inte stämmer, men vill i övrigt inte lämna några kommentarer.
Expo

Verktyg:

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.


Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin

Söndagskrönika, Daniel Poohl. Samarbete eller inte? För den som vill öppna dörren för Sverigedemokraterna kan det vara värt att veta vad som väntar.

Man misshandlad till döds vid nazistdemonstration i Finland

En 28-årig man har avlidit efter att ha blivit misshandlad i samband med att nazistiska Finska motståndsrörelsens demonstrerade förra helgen. Polisen är fortfarande förtegen om detaljerna kring dödsmisshandeln.