Bråkigt vid SD-möte

Publicerad 2007-03-12

En mindre grupp störde Sverigedemokraternas möte i Stockholm under lördagen.

Det var i samband med att partiets distriktavdelning i Stockholm hade sitt årsmöte i Alvik, som en grupp på tio personer tog sig in i lokalen och störde sammankomsten, skriver Svenska dagbladet.

När polisen kom till plats var läget lugnt och ingen person har gripits. Sverigedemokraterna kunde fortsätta sitt disktriktårsmöte, där bland annat Johan Rinderheim valdes om som ordförande.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA