Man knivskuren av skinnskallar

Publicerad 2007-09-06

En 34-årig man har knivskurits i Göteborg. Enligt polisen har mannen uppgivit att det var tre till fyra skinnskallar som överföll honom, rapporterar TT i dag.

Mannen har först till Sahlgrenska universitetssjukhuset. Sjukhuset har uppgivit till polisen att mannens tillstånd är stabilt men allvarligt. Han ska ha fått skador vid höger revben.

Mannen har uppgivit till polisen att överfallet skedde vid ett-tiden natten till torsdagen. Ingen person har gripits för händelsen, skriver TT.
Expo

Verktyg:

Hovrätten fastställer dom – nazister attackerade polis

Attacken vid Medborgarplatsen. Hovrätten fastställer tingsrättens fängelsedom mot en 23-årig aktivist i nazistiska Nordiska motståndsrörelsen. Han döms för sin roll i samband med att en grupp nazister gick till samlad attack mot polis.

Greps med tio kilo dynamit – hyllade NMR på nätet

Tre män i Göteborg häktades på måndagen av Göteborgs tingsrätt för bland annat förberedelse för allmänfarlig ödeläggelse. En av dem har ett flerårigt förflutet i bland annat Nordiska motståndsrörelsen – och hyllade dem på Facebook så sent som för en månad sedan.

SD-riksdagsmannen: Jag stödjer al-Assad

De båda sverigedemokratiska riksdagsmännen har uppgett att de förhåller sig neutrala till regimen under sin resa i Syrien. Men nya uppgifter som Expo tagit del av ger anledning att ifrågasätta om detta verkligen stämmer.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA