Man knivskuren av skinnskallar

Publicerad 2007-09-06

En 34-årig man har knivskurits i Göteborg. Enligt polisen har mannen uppgivit att det var tre till fyra skinnskallar som överföll honom, rapporterar TT i dag.

Mannen har först till Sahlgrenska universitetssjukhuset. Sjukhuset har uppgivit till polisen att mannens tillstånd är stabilt men allvarligt. Han ska ha fått skador vid höger revben.

Mannen har uppgivit till polisen att överfallet skedde vid ett-tiden natten till torsdagen. Ingen person har gripits för händelsen, skriver TT.
Expo

Verktyg:

Högerextremist sköt poliser

Skjutning i Tyskland. Poliser skottskadades när de skulle beslagta vapen från en högerextremist utanför Nürnberg. Skytten är en 49-åring tillhörde en högerextrem rörelse som anser att den tyska staten är illegitim. Organisationens världsbild bygger på konspirationsteorier och antisemitism.

Fördubbling av rasistiska våldsdåd i Tyskland

Antalet rasistiska våldsdåd har fördubblats i Tyskland jämfört med förra året. Våldet i år har hittills krävt sju personers liv. Sammanlagt har mer än 1 800 hatbrott mot flyktingar registrerats.

Oscar Sjöstedt gick på nazistspelning – försvarades av Åkesson

Sjöstedt på nazistspelning. SD:s ekonomiske talesperson Oscar Sjöstedt gick på en nazistspelning år 2005. Tilltaget försvarades av Jimmie Åkesson. Det kan Expo avslöja. Den senaste veckan har det publicerats flera besvärande uppgifter om Sjöstedts förhållande till nazismen.

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro