Moderat stödjer SD

Publicerad 2007-04-27

Sverigedemokraternas invandringspolitik får stöd av moderat politiker i Halmstad.

Michael Zand, ledamot för moderaterna i Halmstad kommunfullmäktige, delar Sverigedemokraternas syn på invandare och stödjer partiets invandringspolitik, skriver Hallandsposten.

Andreas Vårstad (sd) säger att Michael Zand flera gånger haft kontakt med Sverigedemokraterna. Vårstad tror att Zand kommer att lämna moderaterna och i stället gå med i Sverigedemokraterna. Till Hallandposten säger dock Zand att han inte har några planer på att lämna sitt parti.

Om Michael Zand väljer att lämna moderaterna eller blir utesluten så kan moderaterna förlora den majoritet partiet har i fullmäktige tillsammans med SPI.

Sverigedemokraterna fick 2,53 procent i Halmstad, vilket gav två mandat.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA