Moderats avhopp kan gynna SD

Publicerad 2007-05-11

Kommunfullmäktigeledamoten Michael Zand, har lämnat moderaterna och blivit politisk vilde. Sverigedemokraterna kan därmed få en vågmästarroll i kommunen.

- Det är av politisk övertygelse jag gör detta. Jag för nu politiska samtal med Sverigedemokraterna men är till att börja med politisk vilde, säger Michael Zand till hallandsposten.se.

Zands avhopp kan innebära att Sverigedemokraterna kan få en vågmästarroll i Halmstad kommunfullmäktige. Tidigare har Zand sagt att han stödjer Sverigedemokraterna i deras invandringspolitik och att just den frågan är en hjärtefråga för honom.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA