Nya mordmisstankar mot Jackie Arklöv

Publicerad 2007-10-15

Den före detta medlemmen i Nationalsocialistisk front, Jackie Arklöv, misstänkts för ytterligare mord, skriver TT.

En källa säger till TT att det rör sig om dåd som är "värre än Malexander".

Arklöv kommer att delges de nya mordmisstankarna i ett förhör som ska hållas med honom på Kumlafängelset den 26 oktober.

Enligt kammaråklagare Marie Lind Thomsen gäller det brott som utförts i Bosnien efter juli 1993. TT skriver att hon är förtegen och inte vill prata om den pågående förundersökningen, eftersom den är sekretessbelagd.

Jackie Arklövs advokat Per Durling kunde på måndagen inte uttala sig om de nya misstankarna eftersom hans klient ännu inte delgivits någon misstanke om brott.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA