SD begär partistöd för vakant mandat

Publicerad 2007-06-18

Sverigedemokraterna i distrikt Syd begärde partistöd från Älmhults kommun i april för ett mandat i kommunfullmäktige. Detta trots att partiet inte är representerat i fullmäktige.

Sverigedemokraterna fick ett mandat i kommunvalet i Älmhult förra året. Valmyndighetens statistik från förra månaden visar att Sverigedemokraterna fortfarande inte tillsatt stolen i fullmäktige.

Kommunstyrelsen i Älmhult beslutade att inte ge parti- eller utbildningsstöd till Sverigedemokraterna så länge partiet inte är representerat i fullmäktige eller har någon lokal föreningsstyrelse i kommunen.
Edith Halter

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA