SD-politiker avgår efter hot

Publicerad 2007-01-17

Adam Linnerheim avgår som disktriktordförande för Sverigedemokraterna i Östergötland efter hot.

Under gårdagskvällen meddelade Sverigedemokraterna i Östergötland att deras ordförande Adam Linnerheim lämnar sin post på grund av att politiska motståndare utsatt honom för hot, skriver Östgöta Correspondenten.

Adam Linnerheim har under tid utsatts för ett flertal hot. Enligt ett pressmeddelande från partiet satte någon en yxa i hans lägenhetsdörr under måndagskvällen.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA