SD-politiker utesluts

Publicerad 2007-12-10

I helgen beslutade Sverigedemokraternas paristyrelse att Lars Flemström utesluts ur partiet.

Lars Flemström har haft posten som politisk sekreterare för partiet i Örebro läns landsting. Till SVT säger Sverigedemokraternas presstalesman Jonas Åkerlund att Flemström uppträtt på ett sätt som inte är förenligt med medlemskap i partiet.

Lars Flemström har under en längre tid varit i bråk med partikollegan och landstingsrådet David Kronlid. Flemström anklagas bland annat för att ha knuffat Kronlid. Själv förnekar Lars Flemström att händelsen har ägt rum.
Expo

Verktyg:

Efter granskning: Ekeroths närmaste medarbetare stängs av

Sverigedemokraterna stänger av Dick Abrahamsson, politisk sekreterare hos Kent Ekeroth. I Expos senaste nummer avslöjas att Abrahamsson tidigare arbetat för nazistiska och högerextrema medier. Hela Hälsingland har även uppmärksammat rysk propaganda på Abrahamssons Facebook.

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.