SD-politiker utesluts

Publicerad 2007-12-10

I helgen beslutade Sverigedemokraternas paristyrelse att Lars Flemström utesluts ur partiet.

Lars Flemström har haft posten som politisk sekreterare för partiet i Örebro läns landsting. Till SVT säger Sverigedemokraternas presstalesman Jonas Åkerlund att Flemström uppträtt på ett sätt som inte är förenligt med medlemskap i partiet.

Lars Flemström har under en längre tid varit i bråk med partikollegan och landstingsrådet David Kronlid. Flemström anklagas bland annat för att ha knuffat Kronlid. Själv förnekar Lars Flemström att händelsen har ägt rum.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA