Sexåtal mot nazist läggs ner

Publicerad 2007-10-11

Sexåtalet mot Kevin Strom, grundare av den amerikanska nazistorganisationen National Vanguard, läggs ner, skriver Daily Progress.

Enligt åtalet så hade Kevin Strom förföljt en 10-årig flicka. Domare Norman K. Moon menar att det inte råder någon tvivel om att Kevin Strom var sexuellt attraherad av 10-åringen, men att åklagaren inte lyckats bevisa att Strom verkligen försökt ha sex med flickan.

Kevin Strom står också åtalad för att ha försökt att skrämma ett vittne, hans fru, som avslöjande att Strom onanerat till bilder av unga flickor. Strom sitter fängslad i väntan på det barnpornografibrott han även är anklagad för.
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA