SPI-ledamot hävdar: Apatiska barn drogade

Publicerad 2007-10-26

Under torsdagens kommunfullmäktigesammanträde i Ulricehamn uppkom en het debatt. Åke Andersson (SPI) hävdade bland annat att apatiska flyktingbarn drogades för att kunna få uppehållstillstånd, skriver Ulricehamns tidning.

Det var efter att vänsterpartisten Jan-Olof Sundh hade ställt en interpellation om ensamma flyktingbarn som debatten uppstod. Sundh ville veta vad de andra partierna tyckte i frågan.

Sverigedemokraternas representant, Peo Ejderhall, var positiv till flyktingmottagande, men Åke Andersson som representerar Sveriges pensionärers intresseparti var emellertid mer negativt inställd.

– På resebyråer i Moskva säljer man biljetter till Sverige och ger rådet att droga barnen. Det är ett gammalt knep. De som inte insett detta är indoktrinerade, hävdade Andersson, enligt Ulricehamns tidning.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA