Sverigedemokrat lämnar den kommunpolitiska arenan

Publicerad 2007-05-29

Ledamoten Henrik Johansson (sd) hoppar av sina politiska uppdrag i Laholms kommun.

Sverigedemokraten lämnar sitt uppdrag på barn- och ungdomsnämnden, som partiombud i Hallandstrafiken och som ersättare i demokrati- och organisationsberedningen.

Hallandsposten skriver att det är ett formellt avhopp, eftersom Henrik Johansson inte deltagit vid något sammanträde. Bertil Johansson, Laholmspartiet, ersätter Henrik Johansson i barn- och ungdomsnämnden
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA