Sverigedemokraterna tappar fler ledamöter

Publicerad 2007-04-03

Sverigedemokraterna förlorar sin representation i Nordanstigs fullmäktige sedan ledamoten Johanna Karlsson avsagt sig uppdraget.

Johanna Karlsson har uppgett personliga skäl för sitt avhopp, skriver Sundsvalls tidning. Avhoppet innebär att Sverigedemokraterna kommer få en tom stol i fullmäktige. Partiet kommer även att förlora det kommunala partistödet då det saknas en partiföreträdare i kommunen.

För en tid sedan meddelade även Ronny Lind och Uno Johansson att de lämnar Sverigedemokraterna för att bli politiska vildar i fullmäktige i Falköping. Lind och Johansson har after avhoppat sagt att de ska bilda ett nytt parti, Falköpings framtid. Sedan valet 2006 har Sverigedemokraterna tappat företrädare på ett antal orter.
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA