Ytterligare bojkott av SD:s partitidning

Publicerad 2007-11-14

Även företaget Svensk Direktreklam vägrar att dela ut Sverigedemokraternas partitidning SD-kuriren, det skriver Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Det var efter att Posten vägrat dela ut partiets tidning som Sverigedemokraterna vände sig till Svensk Direktreklam för att få sitt material utdelat. Företaget vägrade dock, med förevändningen att de i dagsläget enbart delar ut material från de etablerade riksdagspartierna.

I ett pressmeddelande som publicerats på partiets hemsida ifrågasätter nu Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson huruvida Sverige är värdigt att kallas för en demokrati.

- Att både Posten och dess främste konkurrent vägrar att dela ut information ifrån ett visst politiskt parti är ett allvarligt hot mot den fria åsiktsbildningen, säger han bland annat.
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA