Ytterligare bojkott av SD:s partitidning

Publicerad 2007-11-14

Även företaget Svensk Direktreklam vägrar att dela ut Sverigedemokraternas partitidning SD-kuriren, det skriver Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Det var efter att Posten vägrat dela ut partiets tidning som Sverigedemokraterna vände sig till Svensk Direktreklam för att få sitt material utdelat. Företaget vägrade dock, med förevändningen att de i dagsläget enbart delar ut material från de etablerade riksdagspartierna.

I ett pressmeddelande som publicerats på partiets hemsida ifrågasätter nu Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson huruvida Sverige är värdigt att kallas för en demokrati.

- Att både Posten och dess främste konkurrent vägrar att dela ut information ifrån ett visst politiskt parti är ett allvarligt hot mot den fria åsiktsbildningen, säger han bland annat.
Expo

Verktyg:

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.


Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin

Söndagskrönika, Daniel Poohl. Samarbete eller inte? För den som vill öppna dörren för Sverigedemokraterna kan det vara värt att veta vad som väntar.