Ytterligare bojkott av SD:s partitidning

Publicerad 2007-11-14

Även företaget Svensk Direktreklam vägrar att dela ut Sverigedemokraternas partitidning SD-kuriren, det skriver Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Det var efter att Posten vägrat dela ut partiets tidning som Sverigedemokraterna vände sig till Svensk Direktreklam för att få sitt material utdelat. Företaget vägrade dock, med förevändningen att de i dagsläget enbart delar ut material från de etablerade riksdagspartierna.

I ett pressmeddelande som publicerats på partiets hemsida ifrågasätter nu Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson huruvida Sverige är värdigt att kallas för en demokrati.

- Att både Posten och dess främste konkurrent vägrar att dela ut information ifrån ett visst politiskt parti är ett allvarligt hot mot den fria åsiktsbildningen, säger han bland annat.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA