SD återtar vågmästarroll i Motala

Publicerad 2008-04-29

Nu är det klart att Gunnar Bockner ersätter Rickard Kling för Sverigedemokraterna i Motala. Därmed återtar Sverigedemokraterna sin vågmästarroll i kommunfullmäktige, rapporterar Motala & Vadstena tidning.

För två veckor sedan tackade Gunnar Bockner nej till platsen i Motalas kommunfullmäktige, men efter ett samtal från Sverigedemokraterna ändrade han sig.

– De sa att jag inte behövde vara rädd för trakasserier och då tänkte jag att tja, varför inte prova. Jag har ändå inget särskilt för mig, säger Gunnar Bockner till Motala & Vadstena tidning.

Att Sverigedemokraterna nu åter är två ledamöter innebär att man ännu en gång intar en vågmästarroll, skriver tidningen.
Expo

Verktyg:

SD-politiker: Våldsuppmaningar är ett sundhetstecken

Kommunfullmäktigeledamoten Jenny Manners (SD) i Haninge skriver på Facebook att "det är ett sundhetstecken att att svenskar blir så pass förbannade att de uppmanar till 'våld'". Det avslöjar Inte rasist men.

Anton Lundin Pettersson var inte ensam om sina idéer

Kommentar Daniel Poohl. Han visste vad han gjorde. När Anton Lundin Pettersson klev in på skolan Kronan i Trollhättan förmiddagen den 22 oktober 2015 hade han planerat massakern i flera veckor.

IS hat mot shiamuslimer

Kommentar Bilan Osman. En tidig morgon den 11 oktober brinner en bönelokal för shiamuslimer på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Tidigt in på utredningen misstänkte polisen att branden var anlagd. Senare tar Islamiska staten på sig attacken. Men varför tar IS på sig ett dåd som organisationen förmodligen inte utfört?

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro