SPI:are blir sverigedemokrat

Publicerad 2008-04-08

Tingsrydspolitikern Håkan Klasson byter parti. Från att tidigare ha företrätt Sveriges pensionärers intresseparti har Klasson bestämt sig för att gå över till Sverigedemokraterna.

I valet till kommunfullmäktige kandiderade Klasson för SPI utan att ta mandat. Sverigedemokraterna tog emellertid mandat i Tingsryd utan att ha kandiderat i kommunen. På en handskriven valsedel hade någon skrivit Klassons namn vilket innebär att Håkan Klasson redan är invald på ett sverigedemokratiskt mandat. Klasson meddelade till en början att han företrädde SPI. Nu har han ändrat sig.

Det är inte första gången Håkan Klasson byter parti. 1998 kandiderade han till kommunfullmäktige för Ny Demokrati med "kommunalrådskandidat" som titel.
Alexander Bengtsson

Verktyg:

SD-politiker: Våldsuppmaningar är ett sundhetstecken

Kommunfullmäktigeledamoten Jenny Manners (SD) i Haninge skriver på Facebook att "det är ett sundhetstecken att att svenskar blir så pass förbannade att de uppmanar till 'våld'". Det avslöjar Inte rasist men.

Anton Lundin Pettersson var inte ensam om sina idéer

Kommentar Daniel Poohl. Han visste vad han gjorde. När Anton Lundin Pettersson klev in på skolan Kronan i Trollhättan förmiddagen den 22 oktober 2015 hade han planerat massakern i flera veckor.

IS hat mot shiamuslimer

Kommentar Bilan Osman. En tidig morgon den 11 oktober brinner en bönelokal för shiamuslimer på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Tidigt in på utredningen misstänkte polisen att branden var anlagd. Senare tar Islamiska staten på sig attacken. Men varför tar IS på sig ett dåd som organisationen förmodligen inte utfört?

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro