Sverigedemokraterna aktiva på Youtube

Publicerad 2008-12-09

Sverigedemokraterna är idag det mest aktiva svenska partiet på videosajten Youtube, skriver frilansjournalisten Anders Utbult på Newsmill.se.

Enligt Utbult är Sverigedemokraterna överlägsna riksdagspartierna vad det gäller att sprida filmklipp och kommentera andras upplagda filmer.

De tre mest aktiva medlemmarna i Sverigedemokraternas grupp på Youtube har tillsammans 249 filmklipp medan Socialdemokraternas samtliga medlemmar har 135 filmklipp upplagda. Sverigedemokraternas satsning på att synas på Youtube har inte varit lönlös då sajten är den näst mest välbesökta svenska sidan på internet, enligt analysföretaget Alexa.

Drivande bakom Sverigedemokraternas arbete på Youtube är ungdomsförbundsordföranden Erik Almqvist och kommunpolitikern William Petzäll från Borås.
Expo

Verktyg:

Anton Lundin Pettersson var inte ensam om sina idéer

Kommentar Daniel Poohl. Han visste vad han gjorde. När Anton Lundin Pettersson klev in på skolan Kronan i Trollhättan förmiddagen den 22 oktober 2015 hade han planerat massakern i flera veckor.

IS hat mot shiamuslimer

Kommentar Bilan Osman. En tidig morgon den 11 oktober brinner en bönelokal för shiamuslimer på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Tidigt in på utredningen misstänkte polisen att branden var anlagd. Senare tar Islamiska staten på sig attacken. Men varför tar IS på sig ett dåd som organisationen förmodligen inte utfört?

Högerextremist sköt poliser

Skjutning i Tyskland. Poliser skottskadades när de skulle beslagta vapen från en högerextremist utanför Nürnberg. Skytten är en 49-åring tillhörde en högerextrem rörelse som anser att den tyska staten är illegitim. Organisationens världsbild bygger på konspirationsteorier och antisemitism.

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro