Sverigedemokraterna aktiva på Youtube

Publicerad 2008-12-09

Sverigedemokraterna är idag det mest aktiva svenska partiet på videosajten Youtube, skriver frilansjournalisten Anders Utbult på Newsmill.se.

Enligt Utbult är Sverigedemokraterna överlägsna riksdagspartierna vad det gäller att sprida filmklipp och kommentera andras upplagda filmer.

De tre mest aktiva medlemmarna i Sverigedemokraternas grupp på Youtube har tillsammans 249 filmklipp medan Socialdemokraternas samtliga medlemmar har 135 filmklipp upplagda. Sverigedemokraternas satsning på att synas på Youtube har inte varit lönlös då sajten är den näst mest välbesökta svenska sidan på internet, enligt analysföretaget Alexa.

Drivande bakom Sverigedemokraternas arbete på Youtube är ungdomsförbundsordföranden Erik Almqvist och kommunpolitikern William Petzäll från Borås.
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA