Expo släpper ny bok

Publicerad 2009-09-25

I dag släpper Stiftelsen Expo boken Sverigedemokraterna har fel - igen. Boken är en antologi med argument mot Sverigedemokraternas politik. Samtidigt öppnas bloggen www.sdharfel.se.

Boken är en uppföljare till argumentationsguiden "Sverigedemokraterna har fel" som släpptes för ett år sedan. Den här gången uppmanades de nästan 5 000 medlemmarna i Facebookgruppen "Sverigedemokraterna har fel" att skicka in sina egna svar på Sverigedemokraternas politik. De bästa texterna finns i Sverigedemokraterma har fel - igen"

- Vi är oerhört glada och stolta över att se det gensvar vår uppmaning har fått. Den här boken blir ett nyttigt redskap för alla som vill ta fajten med Sverigedemokraterna, säger Alexander Bengtsson, utbildningssamordnare på Stitfelsen Expo.

I och med släppet av Sverigedemokraterna har fel - igen uppmanar Expo alla som inte sympatiserar med partiet att skicka in en bild på sig själv och texten "SD har fel". Ta en bild på dig själv med texten "Sd har fel", maila sedan till alexander.bengtsson@expo.se. Bilderna kommer sedan att visas på bloggen www.sdharfel.se och på bildsajten flickr.

Sverigedemokraterna har fel - igen är ett folkbildningsprojekt från Expo utbildning.

Så här gör du för att skicka in din bild. Alexander Bengtsson förklarar från Expos monter på bokmässan.

Expo

Verktyg:

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.


Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin

Söndagskrönika, Daniel Poohl. Samarbete eller inte? För den som vill öppna dörren för Sverigedemokraterna kan det vara värt att veta vad som väntar.

Man misshandlad till döds vid nazistdemonstration i Finland

En 28-årig man har avlidit efter att ha blivit misshandlad i samband med att nazistiska Finska motståndsrörelsens demonstrerade förra helgen. Polisen är fortfarande förtegen om detaljerna kring dödsmisshandeln.