Expo släpper ny bok

Publicerad 2009-09-25

I dag släpper Stiftelsen Expo boken Sverigedemokraterna har fel - igen. Boken är en antologi med argument mot Sverigedemokraternas politik. Samtidigt öppnas bloggen www.sdharfel.se.

Boken är en uppföljare till argumentationsguiden "Sverigedemokraterna har fel" som släpptes för ett år sedan. Den här gången uppmanades de nästan 5 000 medlemmarna i Facebookgruppen "Sverigedemokraterna har fel" att skicka in sina egna svar på Sverigedemokraternas politik. De bästa texterna finns i Sverigedemokraterma har fel - igen"

- Vi är oerhört glada och stolta över att se det gensvar vår uppmaning har fått. Den här boken blir ett nyttigt redskap för alla som vill ta fajten med Sverigedemokraterna, säger Alexander Bengtsson, utbildningssamordnare på Stitfelsen Expo.

I och med släppet av Sverigedemokraterna har fel - igen uppmanar Expo alla som inte sympatiserar med partiet att skicka in en bild på sig själv och texten "SD har fel". Ta en bild på dig själv med texten "Sd har fel", maila sedan till [email protected] Bilderna kommer sedan att visas på bloggen www.sdharfel.se och på bildsajten flickr.

Sverigedemokraterna har fel - igen är ett folkbildningsprojekt från Expo utbildning.

Så här gör du för att skicka in din bild. Alexander Bengtsson förklarar från Expos monter på bokmässan.

Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA