Expo släpper ny bok

Publicerad 2009-09-25

I dag släpper Stiftelsen Expo boken Sverigedemokraterna har fel - igen. Boken är en antologi med argument mot Sverigedemokraternas politik. Samtidigt öppnas bloggen www.sdharfel.se.

Boken är en uppföljare till argumentationsguiden "Sverigedemokraterna har fel" som släpptes för ett år sedan. Den här gången uppmanades de nästan 5 000 medlemmarna i Facebookgruppen "Sverigedemokraterna har fel" att skicka in sina egna svar på Sverigedemokraternas politik. De bästa texterna finns i Sverigedemokraterma har fel - igen"

- Vi är oerhört glada och stolta över att se det gensvar vår uppmaning har fått. Den här boken blir ett nyttigt redskap för alla som vill ta fajten med Sverigedemokraterna, säger Alexander Bengtsson, utbildningssamordnare på Stitfelsen Expo.

I och med släppet av Sverigedemokraterna har fel - igen uppmanar Expo alla som inte sympatiserar med partiet att skicka in en bild på sig själv och texten "SD har fel". Ta en bild på dig själv med texten "Sd har fel", maila sedan till [email protected] Bilderna kommer sedan att visas på bloggen www.sdharfel.se och på bildsajten flickr.

Sverigedemokraterna har fel - igen är ett folkbildningsprojekt från Expo utbildning.

Så här gör du för att skicka in din bild. Alexander Bengtsson förklarar från Expos monter på bokmässan.

Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA