Folkfronten förlorade festlokal

Publicerad 2009-10-16

Folkfronten planerade att hålla en kamratafton på Rustkammaren i Söderhamn i helgen. När lokaluthyrarna fick veta vad som skulle ske så satte de stopp för festplanerna.

Stiftelsen som äger lokalen fick bara veta ett personnamn och att det skulle hållas en middag. När de fick tips av polisen och kommunen att det var det nazistiska Folkfronten som skulle hålla möte så bokade de av, uppger helahälsingland.se.
Folkfronten hade uppgett på sin hemsida vart de skulle vara. Partiledaren Daniel Höglund säger till helahälsingland.se att kamrataftonen kommer bli av i alla fall.

Folkfronten är resultatet av ett namnbyte som Nationalsocialistisk Front genomförde förra året.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA