Folkpartist hoppar av efter samarbete med SD

Publicerad 2009-11-13

Folkpartisten Stig Strandberg lämnar partiet efter att han fått hård kritik för att ha skrivit en debattartikel tillsammans med sverigedemokraten William Petzäll. Det rapporterar Sveriges radio Sjuhärad.

Debattartikeln publicerades i Borås tidning i tisdags. Enligt SR Sjuhärad hade både Petzäll och Strandberg skrivit under den. Artikeln anklagade Ung vänster för att använda olagliga metoder för att sprida sin politik.

Stig Strandbergs partikollega Mark Rolf Hallberg protesterade mot att Strandberg skrev en artikel tillsammans med en Sverigedemokrat. Nu, tre dagar senare, lämnar också Strandberg partiet.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA