Gäng misshandlade två personer

Publicerad 2009-09-08

20 till 30 personer jagade och misshandlade två personer i Björnö utanför Stockholm samtidigt som de skrek rasistiska skällsord.

Förra lördagen misshandlades två unga män som hade varit på en strandfest i ett naturreservat i Björnö i Nacka, uppger Mitt i Värmdö.
Plötsligt ska en av männen ha blivit jagad av flera personer som har beskrivits vara män med rakade huvuden. Mannen försökte springa ifrån dem men föll omkull. Medan han låg ned sparkade åtta män på honom och skrek rasistiska slagord.
Den andre mannen sprang efter sin vän, när han kom fram till platsen blev även han misshandlad av flera sparkar och slag.
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA