Gäng misshandlade två personer

Publicerad 2009-09-08

20 till 30 personer jagade och misshandlade två personer i Björnö utanför Stockholm samtidigt som de skrek rasistiska skällsord.

Förra lördagen misshandlades två unga män som hade varit på en strandfest i ett naturreservat i Björnö i Nacka, uppger Mitt i Värmdö.
Plötsligt ska en av männen ha blivit jagad av flera personer som har beskrivits vara män med rakade huvuden. Mannen försökte springa ifrån dem men föll omkull. Medan han låg ned sparkade åtta män på honom och skrek rasistiska slagord.
Den andre mannen sprang efter sin vän, när han kom fram till platsen blev även han misshandlad av flera sparkar och slag.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA