Geert Wilders: ”Utvisa kriminella muslimer”

Publicerad 2009-06-16

I helgen kom till slut den holländske politikern Geert Wilders till Danmark. Hans besök har varit föremål för heta politiska diskussioner. Men när den antiislamska organisationen International Free Press Society på söndagen inledde sin konferens om ”Yttrandefrihet och islam” fanns den kontroversiella holländske politikern på plats.

Redan på lördagen intervjuades han i dansk tv. Där förklarade Wilders att ”det bara finns en lösning” på problemet med muslimer som begår brott eller vill ha Sharia-lagstiftning; att kasta ut dem ur landet. Dessutom vill Wilders förbjuda invandring från muslimska länder.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA