Metro vill inte ha annonser från SD

Publicerad 2009-05-14

Nej blev svaret när Sverigedemokraterna i veckan frågade Metro om annonsering inför Europaparlamentsvalet. Metro anser att annonsering med Sverigedemokraterna kan skada varumärket.

Metro har antagit en policy som förbjuder Sverigedemokraterna till att annonsera hos dem. Per Gunne, chefsredaktör på Metro kommenterar beslutet med att de nekar annonsörer varje vecka och att de inte ser frågan som någon stor sak.

- Det har ingenting att göra med om vi sympatiserar med Sverigedemokraterna eller inte, men vi tror att annonsering med dem kan skada varumärket, säger han till Expo.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA