expo3_09omsl220px.jpg\

Nytt nummer av Expo

Publicerad 2009-09-25

I dag släpper tidskriften Expo sitt tredje nummer för året. Det nya numret granskar bland annat situationen för landets antirasistiska organisationer. Åtta av tio grupper har under de senaste åren blivit utsatta för våld, hot och trakasserier.

Expo kan också avslöja hur landets mest våldsamma nazistgrupp gömmer vapen, hur en svensk skandalomsusad affärsman har hamnat mitt i den tyska extremhögerns interna strider och hur muslimer trakasseras i Södertälje.

Expo når prenumeranterna i dag och finns att köpa i butik på måndag.

Läs mer om numret på här

Eller, om du är på bokmässan, kom till monter B07:57 och tjuvkika.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA