Ordförande i SD fick sin bil saboterad

Publicerad 2009-10-22

Sverigedemokraternas ordförande i Varberg, Erik Hellsborn, utsattes på måndagen för ett sabotage. Någon hade skruvat av bultar på hans bilhjul, rapporterar Expressen.

När Erik Hellsborn på måndagskvällen var på väg till ett möte lät och betedde sig bilen konstigt så han parkerade den. Dagen därpå upptänktes det att tre av fyra bultar skruvats av på däcken. Vittnen ska ha sett två personer vid Hellsborns bil natten till måndagen. Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel, skriver Expressen.
Expo

Verktyg:

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.


Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin

Söndagskrönika, Daniel Poohl. Samarbete eller inte? För den som vill öppna dörren för Sverigedemokraterna kan det vara värt att veta vad som väntar.

Man misshandlad till döds vid nazistdemonstration i Finland

En 28-årig man har avlidit efter att ha blivit misshandlad i samband med att nazistiska Finska motståndsrörelsens demonstrerade förra helgen. Polisen är fortfarande förtegen om detaljerna kring dödsmisshandeln.