Ordförande i SD fick sin bil saboterad

Publicerad 2009-10-22

Sverigedemokraternas ordförande i Varberg, Erik Hellsborn, utsattes på måndagen för ett sabotage. Någon hade skruvat av bultar på hans bilhjul, rapporterar Expressen.

När Erik Hellsborn på måndagskvällen var på väg till ett möte lät och betedde sig bilen konstigt så han parkerade den. Dagen därpå upptänktes det att tre av fyra bultar skruvats av på däcken. Vittnen ska ha sett två personer vid Hellsborns bil natten till måndagen. Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel, skriver Expressen.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA