Pastor attackerad i London

Publicerad 2009-03-17

En pastor i London blev i förra veckan nedslagen. Polisen behandlar attacken som ett hatbrott, skriver tidningen Dagen.

Pastor Nobel Samuel var på väg till sitt gospelprogram i tv när han blev attackerad i sin bil. Pastorn har tidigare blivit hotad via telefon av personer som inte gillar de åsikter Nobel Samuel framfört i tv-programmet. Personerna bakom hoten har uppgett att de är muslimer. Efter misshandeln gick Tahir Ali, själv muslim och ägare till den tv-station där Samuel sänder sitt program, ut i direktsändning och fördömde attacken, uppger Dagen.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA