Sabotaget mot SD-ordförande var inte politiskt

Publicerad 2009-10-29

Sabotaget mot Erik Hellsborn, som är ordförande och kommunfullmäktigeledamot för Sverigedemokraterna i Varberg, var inte politiskt motiverat, skriver Varbergsposten.

Det var under för måndagen som Hellsborn upptäckte att någon hade skruvat av tre fälgar på hans bil. Polisen rubricerade händelsen som grov misshandel men missänker inte några politiska motiv till sabotaget.
– Polisen misstänker ett par personer som har stulit däck och fälgar tidigare. Det känns bra att det förmodligen inte har någon politisk bakgrund. säger Erik Hellsborn till Varbergsposten.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA