Sabotaget mot SD-ordförande var inte politiskt

Publicerad 2009-10-29

Sabotaget mot Erik Hellsborn, som är ordförande och kommunfullmäktigeledamot för Sverigedemokraterna i Varberg, var inte politiskt motiverat, skriver Varbergsposten.

Det var under för måndagen som Hellsborn upptäckte att någon hade skruvat av tre fälgar på hans bil. Polisen rubricerade händelsen som grov misshandel men missänker inte några politiska motiv till sabotaget.
– Polisen misstänker ett par personer som har stulit däck och fälgar tidigare. Det känns bra att det förmodligen inte har någon politisk bakgrund. säger Erik Hellsborn till Varbergsposten.
Expo

Verktyg:

Efter granskning: Ekeroths närmaste medarbetare stängs av

Sverigedemokraterna stänger av Dick Abrahamsson, politisk sekreterare hos Kent Ekeroth. I Expos senaste nummer avslöjas att Abrahamsson tidigare arbetat för nazistiska och högerextrema medier. Hela Hälsingland har även uppmärksammat rysk propaganda på Abrahamssons Facebook.

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.