SD politiker orsakade polispådrag

Publicerad 2009-10-12

Den 22-årige sverigedemokraten Daniel Engström spelade in actionfilm i Landskrona när en stor polisstyrka dök upp, uppger Kvällsposten.

Polisen hade fått ett larm på lördagsförmiddagen om att tungt beväpnade män befann sig i centrala Landskrona. De beväpnade männen visade sig vara skådespelare. Inför inspelningen som bland annat skulle handla om ett bankrån hade inte filmteamet meddelat polisen om vapenscenen.
Daniel Engström, som regisserar filmen, uppger för Kvällsposten att filmen inte är politisk och att han spelar in den med en kompis utanför partiet.
Engström sitter som ersättare i tre kommunala nämnder i Landskrona för sverigedemokraterna.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA