Spanska nazister gripna av polis

Publicerad 2009-06-02

Polisen i Madrid arresterade förra måndagen fem medlemmar från den nynazistiska gruppen Comando Navajero. Gruppen anklagas för hot, skadegörelse och brott mot mänskliga rättigheter, rapporterar Herald Tribune.

Gruppen upptäcktes efter att polisen noterat att antalet brott i området där Navajero Command höll till hade ökat. Brotten det rörde sig om var skadegörelse, hot och antisemitiskt klotter. Förra måndagen rapporterade polisen att Navajero Commands hemsida hade stängts ner.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA