Stora mängder vapen påträffat i Lake County

Publicerad 2009-09-14

En far och en son i Lake County i USA står åtalade för bland annat vapenbrott. Vid en husrannsakan påträffades även nazistiskt material, skriver Chicagobreakingnews.

I torsdags åtalades två män för ett stort antal brott. Vid husrannsakan påträffades stora mängder vapen. Männen förvarade tårgas, landminor, ljuddämpare, raketgevär och manualer för att göra sprängmedel i sitt hem.

I de två männens gemensamma bostad hittades också nazistisk propaganda samt fyrahundra gram marijuana. Polisen misstänker att männen har sympatier för vit makt-rörelsen.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA