Sverigedemokraterna går med på förlikning

Publicerad 2009-12-23

Sverigedemokraterna stämdes för att utan tillstånd ha publicerat en bild på en affisch. Partiet har gått med på förlikning.

I partiorganet publicerades journalisten Nils Brädefors affisch "Rak vänster slår ut högern". Något som fick hans änka, Barbara Brädfors, att reagera och stämma partiet. På måndagen meddelade Sverigedemokraterna att det går med förlikning, rapporterar Dagens Nyheter.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA