Sverigedemokraterna söker partistöd i Södertälje

Publicerad 2009-09-17

Sverigedemokraterna försöker ännu en gång få partistöd i Södertälje. Enligt P4 Radio Stockholm har det skickats in en ansökan till kommunen där partiet hävdar att de har en lokal organisation i staden.

Enligt P4 Radio Stockholm förväntas kommunstyrelsen avslå Sverigedemokraternas ansökan eftersom partiet lämnat tomma stolar i kommunfullmäktige. Sverigedemokraterna fick 2,2 procent i valet i 2006 vilket gav partiet två mandat.

Sverigedemokraterna har tidigare försökt att få partistöd i Södertälje men även då fått avslag.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA