TV4 tillåter SD-reklam

Publicerad 2009-10-02

TV4 meddelade under torsdagen att kanalen kommer att tillåta Sverigedemokraterna att sända reklam inför nästa års riksdagsval, det rapporterar Dagens Media.

Inför EU-valet hindrades såväl Sverigedemokraterna som Feministiskt Initiativ från att sända reklam på tv-kanalen. TV4 har nu beslutat sig för att inte utestänga några partier, utan att alla vars "verksamhet och budskap ligger i linje med radio- och tv-lagens demokratibestämmelse" ska erbjudas plats.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA