Tysk nazist planerade tillverka bomb

Publicerad 2009-08-28

En 22-årig nazist som misstänks för att ha försökt att tillverka en bomb har gripits av tysk polis, rapporterar Earthtimes.

Det var efter ett anonymt tips som polisen omhändertog den 22-årige nazisten. I samband med tillslaget beslagtogs kemiska ämnen för bombtillverkning, vapen och knivar. Enligt Earthtimes har tidningen Badische Zeitung uppgett att mannen tillhör ledarskiktet i det tyska partiet NPD:s ungdomsförbund.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA