19-årig engelsman åtalad för förberedelse till terroristbrott

Publicerad 2010-04-16

Nicky Davidson är, tillsammans med sin pappa, en av grundarna till den engelska nazistorganisation Aryan Strike Force som själva anser att de är den mest extrema organisationen i England. Nu står Davidson åtalad för förberedelse till terroristbrott, rapporterar bland annat the Daily Mail.

Aryan Strike Force bildades i januari 2008, först som en plats på nätet där likasinnade kunde samlas. Men när polisen i juni förra året gjorde en razzia i familjens hem hittades flera tecken på att Aryan Strike Force förberedde sig för att gå från ord till handling.

Dödligt gift hittat vid razzia


Nicky Davidsons pappa Ian har redan erkänt förberedelse till terrorism och framställande av kemiskt vapen, då man i bostaden hittat giftet ricin. Dessutom har pappan erkänt ytterligare brott kopplade till organisationens verksamhet.

Under domstolsförhandlingarna har det framkommit att Aryan Strike Force förberedde sig för att störta regeringen då de ansåg att den engelska regeringen tagits över av en judisk ockupationsmakt, ZOG.
Kajsa Lindohf

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA