Åkesson säljer sin TV i protest

Publicerad 2010-07-13

Sverigedemokraternas partiledare har auktionerat ut sin TV i protest mot SVT.

I en protest mot att Jimmie Åkesson inte får delta i SVT:s slutdebatt har SD-ledaren auktionerat ut sin TV på en budsajt på nätet.

- Efter SVT:s beslut att inte släppa in Sverigedemokraterna i slutdebatten inför riksdagsvalet väljer jag nu att sälja min TV. Efter avslutad auktion avanmäler jag mitt TV-innehav, skriver partiledaren i sin annons.

När Jimmie Åkesson talade i Almedalen förra veckan förklarade han också att partiet vid ett eventuellt riksdagsinträde kan komma att verka för en nedläggning av Public Service.

I våras hade tio av Sverigedemokraternas tjugo toppkandidater till riksdagen anmält TV-innehav.
Alexander Bengtsson

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA