Åkesson säljer sin TV i protest

Publicerad 2010-07-13

Sverigedemokraternas partiledare har auktionerat ut sin TV i protest mot SVT.

I en protest mot att Jimmie Åkesson inte får delta i SVT:s slutdebatt har SD-ledaren auktionerat ut sin TV på en budsajt på nätet.

- Efter SVT:s beslut att inte släppa in Sverigedemokraterna i slutdebatten inför riksdagsvalet väljer jag nu att sälja min TV. Efter avslutad auktion avanmäler jag mitt TV-innehav, skriver partiledaren i sin annons.

När Jimmie Åkesson talade i Almedalen förra veckan förklarade han också att partiet vid ett eventuellt riksdagsinträde kan komma att verka för en nedläggning av Public Service.

I våras hade tio av Sverigedemokraternas tjugo toppkandidater till riksdagen anmält TV-innehav.
Alexander Bengtsson

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA