Chefer i Blekinge vill se SD i riksdagen

Publicerad 2010-02-09

Drygt fyra procent av toppcheferna i Blekinge vill se Sverigedemokraterna i riksdagen. En klar majoritet väljer dock att lägga sin röst på Moderaterna, rapporterar Blekinge läns tidning.

Det är Dagens Industri som intervjuat närmare 11200 vd:ar i svenska företag. Hela 68,4 procent av dem skulle rösta på Moderaterna. I Blekinge intervjuades 137 personer och av dessa skulle 4,4 procent ha röstat på Sverigedemokraterna om det var val idag, vilket var det högsta stödet partiet fick i landet.
Expo

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA