Chefer i Blekinge vill se SD i riksdagen

Publicerad 2010-02-09

Drygt fyra procent av toppcheferna i Blekinge vill se Sverigedemokraterna i riksdagen. En klar majoritet väljer dock att lägga sin röst på Moderaterna, rapporterar Blekinge läns tidning.

Det är Dagens Industri som intervjuat närmare 11200 vd:ar i svenska företag. Hela 68,4 procent av dem skulle rösta på Moderaterna. I Blekinge intervjuades 137 personer och av dessa skulle 4,4 procent ha röstat på Sverigedemokraterna om det var val idag, vilket var det högsta stödet partiet fick i landet.
Expo

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA