Daniel Poohl tillbaka som chefredaktör och vd

Publicerad 2010-07-12

Daniel Poohl träder i dag tillbaka på sin tjänst som chefredaktör för tidskriften Expo och vd för stiftelsen Expo efter sex månaders föräldraledighet.

Återkomsten innebär att Kajsa Lindohf, som vikarierade som vd istället arbetar som extrainsatt reporter under valrörelsen. Anders Dalsbro, som var chefredaktör, går tillbaka till sin tidigare tjänst som redaktör.
x x

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA