Diktator vill hindra Europa från att bli "svart"

Publicerad 2010-08-31

För fem miljarder euro per år erbjuder sig Libyens diktator Muammar Khadaffi att hindra Europa från att bli "svart". Förslaget avlämnades i samband med diktatorns tvådagarsbesök i Italien.

- I morgon kanske Europa inte är europeiskt längre och kanske till och med svart eftersom det finns miljoner afrikaner som vill komma in, sade Muammar Khadaffi då han på måndagskvällen talade vid en ceremoni i Rom, rapporterar TT-AFP.

Enligt diktatorn kan Libyen hjälpa till med att stoppa illegala invandrare från att komma till Europa – om priset är det rätta.
- Vi vet inte hur det vita och kristna européerna kan reagera när de ställs inför en uppsjö av svältande och okunniga afrikaner, sade han enligt TT-AFP

Enligt Khadaffi stödjer den italienska premiärministern Silvio Berlusconi förslaget. Berlusconi valde att inte kommentera yttrandet.
Expo

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA