Nazister hänger ut sexbrottsling

Publicerad 2010-01-15

I Kalmartrakten har det nazistiska Svenskarnas parti spridit ett flygblad där en tidigare dömd pedofil hängs ut, skriver Barometern.

Svenskarnas parti, tidigare Folkfronten, har delat ut ett flygblad med rubriken "Varning för pedofilen". I flygbladet namnger partiet en man som är dömd för sexualbrott. Någon polisanmälan mot flygbladet har ännu inte lämnats in, skriver Barometern.

Under 2009 uppmärksammades den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen för deras kampanjer där dömda pedofiler hängdes ut.
Expo

Organisationer och begrepp i artikeln

Verktyg:

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.


Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin

Söndagskrönika, Daniel Poohl. Samarbete eller inte? För den som vill öppna dörren för Sverigedemokraterna kan det vara värt att veta vad som väntar.

Man misshandlad till döds vid nazistdemonstration i Finland

En 28-årig man har avlidit efter att ha blivit misshandlad i samband med att nazistiska Finska motståndsrörelsens demonstrerade förra helgen. Polisen är fortfarande förtegen om detaljerna kring dödsmisshandeln.