Nazister hänger ut sexbrottsling

Publicerad 2010-01-15

I Kalmartrakten har det nazistiska Svenskarnas parti spridit ett flygblad där en tidigare dömd pedofil hängs ut, skriver Barometern.

Svenskarnas parti, tidigare Folkfronten, har delat ut ett flygblad med rubriken "Varning för pedofilen". I flygbladet namnger partiet en man som är dömd för sexualbrott. Någon polisanmälan mot flygbladet har ännu inte lämnats in, skriver Barometern.

Under 2009 uppmärksammades den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen för deras kampanjer där dömda pedofiler hängdes ut.
Expo

Organisationer och begrepp i artikeln

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA