Nazister hänger ut sexbrottsling

Publicerad 2010-01-15

I Kalmartrakten har det nazistiska Svenskarnas parti spridit ett flygblad där en tidigare dömd pedofil hängs ut, skriver Barometern.

Svenskarnas parti, tidigare Folkfronten, har delat ut ett flygblad med rubriken "Varning för pedofilen". I flygbladet namnger partiet en man som är dömd för sexualbrott. Någon polisanmälan mot flygbladet har ännu inte lämnats in, skriver Barometern.

Under 2009 uppmärksammades den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen för deras kampanjer där dömda pedofiler hängdes ut.
Expo

Organisationer och begrepp i artikeln

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA