SD-Örebro vill utesluta Lennart Johansson

Publicerad 2010-04-19

Sverigedemokraterna i Örebro vill att partiets ersättare i landstingsfullmäktige Lennart Johansson ska uteslutas, rapporterar svt.

Lennart Johansson anklagas av sina partikollegor för trakasserier. David Kronlid, oppositionsråd i landstinget för Sverigedemokraterna, har även polisanmält Johannson för stöld av frimärken till ett värde av flera tusen kronor.
— Det finns både bevis och motiv, säger David Kronlid till Nerikes Allehanda.
Polisen har dock lagt ned förundersökningen.

Lennart Johansson arbetade tidigare som politisk sekreterare åt Kronlid, men slutade efter en konflikt dem emellan.
Expo

Verktyg:

Anton Lundin Pettersson var inte ensam om sina idéer

Kommentar Daniel Poohl. Han visste vad han gjorde. När Anton Lundin Pettersson klev in på skolan Kronan i Trollhättan förmiddagen den 22 oktober 2015 hade han planerat massakern i flera veckor.

IS hat mot shiamuslimer

Kommentar Bilan Osman. En tidig morgon den 11 oktober brinner en bönelokal för shiamuslimer på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Tidigt in på utredningen misstänkte polisen att branden var anlagd. Senare tar Islamiska staten på sig attacken. Men varför tar IS på sig ett dåd som organisationen förmodligen inte utfört?

Högerextremist sköt poliser

Skjutning i Tyskland. Poliser skottskadades när de skulle beslagta vapen från en högerextremist utanför Nürnberg. Skytten är en 49-åring tillhörde en högerextrem rörelse som anser att den tyska staten är illegitim. Organisationens världsbild bygger på konspirationsteorier och antisemitism.

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro