SD-politiker hoppar av

Publicerad 2010-10-07

Ännu en sverigedemokratisk kommunpolitiker har bestämt sig för att lämna politiken.

Sverigedemokraternas förstanamn i Gnesta, Frida Grundström, lämnar politiken. Det rapporterar Södermanlands nyheter. Enligt tidningen ska hon via mail meddelat att hon inte kommer att beträda det kommunfullmäktigemandat som hon tilldelats efter valet. Södermanlands nyheter har via telefon sökt Grundström utan resultat.

Frida Grundström är den andra sverigedemokraten i Gnesta som lämnar politiken. I juni meddelade den tidigare toppkandidaten Belinda Jehle att hon lämnade partiet. Jehle var då invald som ersättare i Sverigedemokraternas partistyrelse.

--
Alexander Bengtsson

Verktyg:

Visselblåsaren: Forskare med kopplingar till Ryssland sålde 50 miljoner Facebook-profiler till Trumps konsulter

Möjliggjorde politisk manipulation. Datafirman Cambridge Analytica, som spelade en nyckelroll i Brexit och Trumps valseger, har stängts av från Facebook efter vittnesmål från visselblåsare.

Här är aktörerna som sprider sitt hat på Youtube

Hatet på Youtube. Samtliga centrala aktörer inom den svenska vit makt-miljön använder Youtube för att nå ut med sin propaganda. De tio kanaler Expo tittat på har haft över 43 miljoner visningar.

Antimuslimsk organisations konto på Facebook stängts ned

Högerextremt konto stoppas. Facebook stänger ned sidor kopplade till den högerextrema och antimuslimska organisationen Britain First.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA