SD-politiker hoppar av

Publicerad 2010-10-07

Ännu en sverigedemokratisk kommunpolitiker har bestämt sig för att lämna politiken.

Sverigedemokraternas förstanamn i Gnesta, Frida Grundström, lämnar politiken. Det rapporterar Södermanlands nyheter. Enligt tidningen ska hon via mail meddelat att hon inte kommer att beträda det kommunfullmäktigemandat som hon tilldelats efter valet. Södermanlands nyheter har via telefon sökt Grundström utan resultat.

Frida Grundström är den andra sverigedemokraten i Gnesta som lämnar politiken. I juni meddelade den tidigare toppkandidaten Belinda Jehle att hon lämnade partiet. Jehle var då invald som ersättare i Sverigedemokraternas partistyrelse.

--
Alexander Bengtsson

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA