SD-politiker hoppar av

Publicerad 2010-10-07

Ännu en sverigedemokratisk kommunpolitiker har bestämt sig för att lämna politiken.

Sverigedemokraternas förstanamn i Gnesta, Frida Grundström, lämnar politiken. Det rapporterar Södermanlands nyheter. Enligt tidningen ska hon via mail meddelat att hon inte kommer att beträda det kommunfullmäktigemandat som hon tilldelats efter valet. Södermanlands nyheter har via telefon sökt Grundström utan resultat.

Frida Grundström är den andra sverigedemokraten i Gnesta som lämnar politiken. I juni meddelade den tidigare toppkandidaten Belinda Jehle att hon lämnade partiet. Jehle var då invald som ersättare i Sverigedemokraternas partistyrelse.

--
Alexander Bengtsson

Verktyg:

Efter granskning: Ekeroths närmaste medarbetare stängs av

Sverigedemokraterna stänger av Dick Abrahamsson, politisk sekreterare hos Kent Ekeroth. I Expos senaste nummer avslöjas att Abrahamsson tidigare arbetat för nazistiska och högerextrema medier. Hela Hälsingland har även uppmärksammat rysk propaganda på Abrahamssons Facebook.

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.