SD-profil lämnar partiet efter intern konflikt

Publicerad 2010-09-15

Dragan Klaric, som var den drivande kraften bakom SD-Television och styrelsemedlem i partiets Helsingborgavdelning, meddelade igår att han lämnar partiet med omedelbar verkan.

I ett inlägg på SD-televisions hemsida på Youtube skriver Dragan Klaric att han lämnar partiet och att en intern konflikt med partiledningen ligger bakom hans beslut.

Klaric var den drivande kraften bakom SD-Televisions tillblivelse och har också varit sekreterare i styrelsen i SD Helsingborg. Dragan Klaric har två gånger dömts att betala skadestånd för förtal han gjort sig skyldig till på sin blogg. Bloggen är nu stängd.

Expo.se har sökt Dragan Klaric för en kommentar.
Kajsa Lindohf

Verktyg:

NMR-ledaren satt på fri fot – fortfarande misstänkt

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Ledaren för Nordiska motståndsrörelsen, Simon Lindberg, har tillsammans med övriga 22 personer som suttit anhållna sedan helgen försatts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår.

Nytt nummer ute nu!

Expo #3 2017. De har viljan, förmågan och nytänkandet för att nå ut med sin propaganda. I flera artiklar tittar vi närmare på en extremhöger som låter sig inspireras av sina motståndare och som hittar nya kreativa lösningar för att få genomslag ...

Polisen: Fler kan komma lagföras efter NMR:s demonstration

Nazistdemonstrationen i Göteborg. Polisens arbete med att gå genom filmer och foton för att se om fler personer ska lagföras för brott begångna under helgens nazistdemonstration har påbörjats.

Tidskriften Expo

2017/3 Kampen om rampljuset

2017/3 Kampen om rampljuset

Annons: Till Adlibris
Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA