SD-profil lämnar partiet efter intern konflikt

Publicerad 2010-09-15

Dragan Klaric, som var den drivande kraften bakom SD-Television och styrelsemedlem i partiets Helsingborgavdelning, meddelade igår att han lämnar partiet med omedelbar verkan.

I ett inlägg på SD-televisions hemsida på Youtube skriver Dragan Klaric att han lämnar partiet och att en intern konflikt med partiledningen ligger bakom hans beslut.

Klaric var den drivande kraften bakom SD-Televisions tillblivelse och har också varit sekreterare i styrelsen i SD Helsingborg. Dragan Klaric har två gånger dömts att betala skadestånd för förtal han gjort sig skyldig till på sin blogg. Bloggen är nu stängd.

Expo.se har sökt Dragan Klaric för en kommentar.
Kajsa Lindohf

Verktyg:

Extremhögern vill inte ha en debatt

Analys, Daniel Poohl. Bokmässan har blivit ytterligare en plats där vi tvingas möta extremhögerns idéer. Men bara för att de finns där betyder det inte att de har en poäng.

Nytt nummer av Expo

Nytt nummer av Expo ute nu! En miljon flyktingar kom till Europa förra året. Endast 65 personer sökte asyl i Estland. Ändå exploderade rasismen. Och massor av mer läsning.


Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin

Söndagskrönika, Daniel Poohl. Samarbete eller inte? För den som vill öppna dörren för Sverigedemokraterna kan det vara värt att veta vad som väntar.